Privacy Statement

Bestrating

Tuinaanleg

Functionelebestrating

Sierbestrating

Stratenmaker

Opperman

Bestrater

Grondwerker

Wegenbouw

Hovenier

Bestrating

Tuinaanleg

Functionelebestrating

Sierbestrating

Stratenmaker

Opperman

Bestrater

Grondwerker

Wegenbouw

Hovenier

MENU

Bestrating Utrecht

Tuinaanleg Utrecht

Pad voorzien van stenen Utrecht

Stenen leggen Utrecht

Tegels leggen Utrecht

stratenmaker Utrecht

grondwerker Utrecht

Functionelebestrating Utrecht

Sierbestrating Utrecht

Opperman Utrecht

Bestrater Utrecht

Wegenbouw Utrecht

Hovenier Utrecht

Bestrating Utrecht

Tuinaanleg Utrecht

Pad voorzien van stenen Utrecht

Stenen leggen Utrecht

Tegels leggen Utrecht

stratenmaker Utrecht

grondwerker Utrecht

Functionelebestrating Utrecht

Sierbestrating Utrecht

Opperman Utrecht

Bestrater Utrecht

Wegenbouw Utrecht

Hovenier Utrecht

Hovenier

Privacy Statement

 

 

van Elswijk Klusbedrijf, gevestigd aan Amsterdamsestraatweg 923 3555HN Utrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

 

 

Contactgegevens:

 

http://van-elswijk-bestratingen.nl/

 

Amsterdamsestraatweg 923, 3555HN Utrecht

 

+31684745013

 

David van Elswijk is de Functionaris Gegevensbescherming van van Elswijk Klusbedrijf hij is te bereiken via david@van-elswijk-bestratingen.nl

 

 

Persoonsgegevens die wij verwerken

 

van Elswijk Klusbedrijf verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en achternaam

- Adresgegevens

- Telefoonnummer

- E-mailadres

- Bankrekeningnummer

 

 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

 

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via david@van-elswijk-bestratingen.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

 

 

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

 

van Elswijk Klusbedrijf verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van jouw betaling

- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

- Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten

- Om goederen en diensten bij je af te leveren

- van Elswijk Klusbedrijf verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.

 

 

Geautomatiseerde besluitvorming

 

van Elswijk Klusbedrijf neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van van Elswijk Klusbedrijf) tussen zit.

 

 

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

 

van Elswijk Klusbedrijf bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens:

 

(Categorie) persoonsgegevens Bewaartermijn Reden

Voor- en achternaam 7 jaar Fiscaal bewaartermijn

Adresgegevens 7 jaar Fiscaal bewaartermijn

Telefoonnummer 7 jaar Fiscaal bewaartermijn

E-mailadres 7 jaar Fiscaal bewaartermijn

Bankrekeningnummer 7 jaar Fiscaal bewaartermijn

 

 

Delen van persoonsgegevens met derden

 

van Elswijk Klusbedrijf verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

 

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

 

van Elswijk Klusbedrijf gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

 

 

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

 

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door van Elswijk Klusbedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar david@van-elswijk-bestratingen.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . van Elswijk Klusbedrijf wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

 

 

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

 

van Elswijk Klusbedrijf neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met ons via david@van-elswijk-bestratingen.nl

 

Bestrating

Tuinaanleg

Functionelebestrating

Sierbestrating

Stratenmaker

Opperman

Bestrater

Grondwerker

Wegenbouw

Hovenier

Bestrating

Tuinaanleg

Functionelebestrating

Sierbestrating

Stratenmaker

Opperman

Bestrater

Grondwerker

Wegenbouw

Hovenier

 

van Elswijk Bestratingen - Amsterdamsestraatweg 923 - 3555HN Utrecht - 0684745013

Copyright Rozemarijn┬ę All Rights Reserved